Monday, May 25, 2015

7 päeva jäänud stardini

Lubasin perele kirjutada, kuidas mul läheb. Et nad ei muretseks. Üritan siis lühidalt anda edasi mõningaid hetki reisist.

Pühapäev sõidu ajal läksime läbi kohalikust kaubanduskeskusest kiirtee ääres, et täiendada oma toidu ja joogivarusid.  Kaubanduskeskus osutus suuremaks kui teelt paistis. Nimelt ulatus see viis korrust mäe sisse. Siin võiks kulutada soovi korral terve päeva.

Aga me ei lasknud end häirida. Ainuke kiurastus millele ei suutnud vastu panna oli spordipoe külastamine.  Comradese teema jätkus ka spordipoes. Erimudelit vaadates tekkis koheselt kiusatus saata terviseid Paulile New Balancest ja jagada seda ilu.





New balance teeb suurepärast tööd koostöös erinevate maratonidega, tuues välja rahvusliku eripära. Selline tunnetus on mul jäänud olles näinud lisaks sellele mudelike ka Londoni ja Rooma maratpni erimudeleid. Hakka või koguma jooksumaratonide jooksujalanõude erimudeleid.

Edasi jõudsime hotelli, mis oma rahuliku asukoha poolest paistis sobivat

Vaade hotelli sisehoovi. Siia basseini ma lähen mingi päev ujuma.

Õhtune vaade hotellitoa aknast.

Pühapäeval jõudsime teha vaid lühikese sörgi, et saada lennu kangust kontidest välja. Lõuna-Aafrika päev on lühike. Selgus, et kell 18.00 on kottpime. Seetõttu toimus meie esimene õhtune reisi järgne jooks pimedas. Eks ta natuke kahtlane ettevõtmine oli kuna tänavavalgustus on vaid suurtes linnades. Väiksed alevid, nagu meie asukoht, on õhtul kottpimedad. Samas saime jooksu tulemusena teadlikuks kohalike söögikohtade ja poodide asukohast. Jooksmine on hea võimalus ümbruskonnaga tutvumiseks.

Esmapilt Lõuna-Aafrikast on jätnud väga hea mulje. Inimesed on olnud sõbralikud. Muus mõttes välimuselt sarnane mistahes Lõuna-Euroopa riigiga. Areng riigi lõunaosas paistab olema igati tasemel. Eks edaspidi liigume natuke põhjapoole ja vaatame mis seal elu-olu ning mäed teevad.

Väga pikalt ei jõua kahjuks kirjutada, kuna see toimub uneaja arvelt. Aga proovin korra päevas endast lühidalt märku anda. Olge tublid.






No comments:

Post a Comment