Saturday, November 2, 2013

Päev enne maratoni

Eile jõudsin õnnelikult kohale. Pikk reis oli. Kokku kulus Tallinna lennujaamast hotellini pea 24 tundi. See võttis päris võhmale. Vaatame, kas õnnestub natuke sõidust kosuda. Õnneks sain öösel 11 tundi magada ja kerge hommikusöögi taastumiseks.


Hommikuse kerge 20 min sörgi eesmärgiks oli jalad reisist liikuma saada. Õhtul siis samuti kerge sörk + mõned jooksuharjutused ning rütmijooksud peale. Tänase päevale kavva jäi hotelli vahetus, messikeskusest maratonimaterjalide äratoomine ning seejärel korralik pasta, et natukenegi reisiga tekkinud energiaauku lappida.

Valisin stardi eelse majutuse laevasadama juurde Wall street-i kõrvale. Kuna hotellid on selles piirkonnas kallid, siis luban seda luksust vaid üheks ööks. Samas on see oluline, kuna startida tuleb hommikul vara.

Messikeskus oli tavapärane. Hinnatase on soodsam juba seetõttu, et kursivahe tekitab hinnavõidu ca 20%. Lisaks väheke teistsugune valik nii mallide kui värvide osas. Samas ostuhullusele ei allunud ja pääsesin kahe paari jooksusokkidega.

Ilma osas ei ole veel teada, mis saab. Hommikul lühikese särgiga sörkides oli täitsa soe. Päeval küttis päike õhu päris soojaks: ca 18-20 kraadi. Samas homseks on ilmateade jooksu silmas pidades lootustandvam. Lubatakse vahemikus 8-10 kraadi. Seda ka päeval ehk kohalikele veidi harjumatu kuid põhjamaise ilmaga harjunule parimat ei oskakski tahta. Lõuna söödud suundusin hotelli Aktuaalse kaamera spordiuudiseid vaatama. Natuke imelik enne õhtust sörki ja pärast lõunasööki õhtuseid uudised vaadata. Aga ajavahe teeb selle võimalikuks. Tuleb veel üleval püsida ning siis varsti magama minna.

Hommikul äratus kl 6.00, et jõuda 6.30 väljuvale laevale. Start on 9.40, esimese lainega. Stardinumber seekord 2-330, oranzi värvi. See tähendab, esimene laine , oranz rada, 2 stardigupp 1 laines ehk kohalike tippude järel.

Ameerikas minnakse täna öösel vastu homset talveajale ehk saab tunnikese magamiseks juurde.

No comments:

Post a Comment